är detta dina kunders vardag?

låt kunden boka
när du har tid

Håll med om att det inte finns något mer frustrerande att inte få svar när man ringer eller skickar e-post. Detta kan vara dina kunders vardag vilket kan kosta dig att förlora befintliga kunder till konkurrenter eller nya kunder som vill beställa.

Vi vet av egen erfarenhet då även vi som litet företag är upptagna och inte alltid hinner att svara. Men nu låter vi våra kunder boka tid med oss när vi är lediga, detta har blivit väldigt uppskattat och vi tappar inga nya möjliga affärer.

Den enkla och prisvärda lösningen för att ge dina kunder tid med dig...

BOKA NU

Detta är vårt gemensamma namn för två olika lösningar av att kunna boka en tid med dig, när du har tid och kan ge dina kunder tid.

Dina kunder kan enkelt via webben och i mobilen välja ett datum och en tid där du är tillgänglig, där kunden kan välja att boka ett telefonsamtal eller möte.

BOKA PÅ WEBBEN

Det bästa är om du har en hemsida idag, då lägger man enkelt en BOKA NU knapp, länk eller en sida med lediga datum och tider som kunden kan välja.

Har du ingen hemsida så är det inga problem då våra lösningar fungerar helt fristående. Vill du skaffa en hemsida så kan vi hjälpa dig med detta.

DINA LEDIGA TIDER

För att BOKA NU funktionen ska fungera ordentligt så kopplar vi ihop den med din befintliga kalender som Google kalender, Outlook kalender eller annan.

Har du en gammal hederlig papperskalender, så inga problem. Då loggar du bara in på BOKA NU sidan och anger dina lediga tider.

NÄR DU BLIR BOKAD

När en kund bokar dig så kommer det både ett e-post och SMS till dig samt att den kalender du använder blir uppdaterad, detta får även kunden som bokat mötet med dig.

Inför det bokade telefonsamtalet eller mötet får både du och din bokade kund påminnelser via e-post och SMS, så ingen av er missar mötet.

Prisvärt och enkelt

Vi jobbar alltid efter prisvärda och  kundanpassade lösningar som för våra kunder ska vara enkla. Med Boka Nu kan kund välja fast engångskostnad utan löpande avgifter från 1 995kr eller mot offert, eller löpande månadsavgift från 29kr/månad och 0kr i startavgift…

Vi tar hand om allt och sätter upp Boka Nu helt enligt kunds önskemål samt utbildar kund om hur man använder och får bokningar, detta ingår alltid oavsett vilket.

BOKA NU en förutsättningslös offert från oss där vi även berättar hur vi kan hjälpa just ditt företag på bästa sätt. Klicka på nedan BOKA NU och välj sedan BOKA TELEFONMÖTE, så ringer vi upp dig och berättar mer samt vilka priser som finns att välja på.

Södra Byggbyrån AB

Som så många andra små och medelstora är det fullt fokus på byggprojekten, där logistik, tider och genomförande har fullt fokus från alla inom företaget. Från tidig morgon till sen eftermiddag.

Telefonen ringer och massor av missade samtal samt när man kommer till kontoret, så är e-post lådan full. Boka Nu känns som en oerhört skön avlastning där stressen blir mindre och våra kunder uppskattar verkligen att kunna boka tid med oss.

Tony Donovan, delägare

erbjudande
boka nu
995kr

ord.pris 1 995kr
eventulla månadskostnader tillkommer.

Erbjudandet löper ut om:

Dagar
Timmar
Minuter