INBROTTSSÄKRA FÖNSTER - SOM ÄR SÄKRA PÅ RIKTIGT!

Det tar bara tio minuter för en inbrottstjuv att länsa ett hus på värdesaker.

Då hjälper vare sig larm, kamera eller säkerhetsklassade fönster med standardglas. Då behövs något som håller tjuven ute. En fönsterbåge av hög inbrottsklass och med okrossbart i glaskassetten. Även om Hammerglass Security Windows är en nyhet på privatmarknadssidan, är okrossbara, vandal- och inbrottssäkra fönster inget nytt. Hammerglass har hjälpt fastighetsägare, butiker och säkerhetsobjekt i över 20 år, men nu är det dags att även villaägare får en fönsterlösning som är trygg och säker – i praktiken och inte bara på papper.

Ett riktigt säkerhetsfönster ska vara inbrottssäkert på riktigt.

Det är ingen produktskillnad för FASTIGHET eller PRIVATBOSTAD samt att produkten kan fås i valfri RAL-färg för att anpassas efter behov och inre design. Montering kan ske på egen hand med monteringsanvisningar eller beställas av oss.

vandalskydd

VANDALSKYDD - "Skolfavoriten"

Med Hammerglass på utsidan bygger vi ett starkt och avskräckande vandalskydd. Konfigurationen skyddar fastigheten vid lättare, impulsiva vandalangrepp såsom kastade stenar, sparkar och slag med basebollträn. Konfigurationen ger förutom angreppsskyddet en isolerkassett med mycket goda isolervärden.
Denna lösning lämpar sig för vandalutsatta offentliga och kommersiella fastigheter.

Skyddskonfiguration
Ytterglas: Hammerglass Unbreakable 6 mm Mellanglas: Härdat glas Innerglas: Härdat energiglas

inbrottsskydd

INBROTTSSKYDD - "Villavalet"

Med Hammerglass i mitten bygger vi det optimala inbrottsskyddet för hemmabruk. Mittenplaceringen säkerställer optimala isolervärden samtidigt som planglasets lättskötta yta underlättar fönstertvätt. Driftsekonomi och säkerhet i ett. Hammerglass-rutan är okrossbar och i princip omöjlig att tränga igenom vid ett inbrott. Denna lösning lämpar sig för villaägaren som vill känna sig riktigt säker!

Skyddskonfiguration
Ytterglas: Energiglas eller solenergiglas
Mellanglas: Hammerglass Unbreakable 6 mm
Innerglas: Energiglas eller härdat energiglas

personskydd

PERSONSKYDD - "Poliskonfigurationen"

Med Hammerglass innerst bygger vi ett starkt personskydd där risken för glassplitter in i lokalen minimeras. Konfigurationen ger fastigheten ett osynligt och lättskött skydd med mycket goda isolervärden. Denna lösning lämpar sig för fastigheter med krav på personskydd så som sjukhus, skolor, polisstationer och säkerhetsobjekt. Invändigt montage kan även skydda vid explosioner.

Skyddskonfiguration
Ytterglas: Härdat solenergiglas eller energiglas
Mellanglas: Härdat glas
Innerglas: Hammerglass Unbreakable 6 mm

INBROTTSSÄKERT ISOLERGLAS

Hammerglass ISOLER är ett isolerglassystem i 2- eller 3-glasutförande med valfritt glas i innerrutan. Låg vikt och hög skyddsklass ger stora möjligheter till glasning och isolerglaskassetten kan oftast utan problem integreras i det befintliga fasadsystemet. Hammerglass ISOLER ger ett fullvärdigt skydd mot inbrott och vandalism.

Ett komplett fönstersortiment

För fastighetsägare erbjuder vi stora valmöjligheter i form av öppningsfunktion – inåtgående, utåtgående, vridfönster eller Kipp-Dreh. Svensktillverkade Hammerglass Security Windows finns i flera utföranden med högsta kvalitet, Trä/Alu, PVC, Hel-aluminium samt Trä.

Våra standardfönster och altandörrar har aluminiumklädda träbågar där karm och ytterbåge – de väderutsatta delarna av fönstret – är helt konstruerade i underhållsfri aluminium och där insidan består av tätvuxen kvalitetsfuru. Utsidans aluminiumdel är som standard lackad i kulör NCS S 0502-Y. Fönstrets insida av trä är målad med ett miljövänligt och vattenbaserat ytskikt i kulör NCS S 0502-Y eller NCS S 0500-N. Både utvändigt och invändigt finns dessutom samtliga kulörer inom RAL och NCS som tillval.

Utanför vårt standardsortiment erbjuder vi också skyddande glaslösningar mot både beskjutning och explosioner. Samtliga våra produkter är rigoröst testade och finns i säkerhetsnivåer upp till motsvarande RC5/BR6-NS/EXR2.

Därför är Hammerglass SECURITY WINDOWS det bästa valet av inbrottssäkert fönster

I praktiken finns inga inbrottssäkra fönster som är hundraprocentigt inbrottssäkra. Det finns inga lösningar som garanterat står emot ett inbrottsförsök där tjuven verkligen har obegränsat med tid, verktyg och resurser till sitt förfogande. Däremot är skillnaden mellan olika fönster stor när det gäller hur svårt det är att bryta sig in. Det vi skyddar mot är inbrott med rimliga verktyg, där har RISE testat och certifierat våra fönster och glas i olika säkerhetsklasser.

På ett vanligt ”inbrottssäkert” fönster är det svårt att bryta upp fönsterbågen – men väldigt enkelt att krossa glaset och krypa in. Inom 10 minuter är både tjuven och värdesakerna borta – trots larm, kamera, väktare och polis. Detta händer inte med Hammerglass Security Windows. Våra rutor håller tjuven ute.

Måttbeställning, montage och garantier

HmG fönstersystem måttbeställs med Svensk tillverkning och monteras av rekommenderade montörer enligt MTK:s riktlinjer för att garantera högsta kvalitet. Samtliga Hammerglass-rutor lasermärks med logotyp och produktionsnummer för spårbarhet för intern kvalitetssäkring samt säkerhet vid eventuella garantifrågor.

Boka kostnadsfri säkerhetsrådgivning

Vi erbjuder en helt kostnadsfri och förutsättningslös rådgivning med en dokumenterad riskanalys. Vi kan även göra rådgivningen med hjälp av fasad och miljöritningar.

Spela upp videon så tar du del av Hammerglass test...

BOKA NU!
Spela videoklipp