Vi rekommenderar ett första möte sker online nu under rådande pandemi.
Vid kundmöte bär vi alltid munskydd och handskar.

kreativa utomhusbelysningar

In-Lite är marknadens mest effektiva och kreativa 12 voltssystem med “Plug and Play” installation för att skapa utomhusbelysningar som både föräldrar fastighet och tomt, med bra upplyst utomhusmiljö skapas även en skyddsfaktor mot dom mest “ljusskygga” ovälkomna gäster.

In-lite-systemet ansluts till 12 V lågspänning.

Detta innebär att 230 V ström från eluttaget omvandlas till 12 V med hjälp av en transformator.
Detta är en säker spänning, som gör in-lite-belysningen enkel att ansluta och flytta själv.

In-Lite är ett Plug & Play system och med bra genomförd ljusplanering skapar man en
kreativt belyst utomhusmiljö för både stora och små fastigheter.

Kostnadsfri ljusplanering hemma hos dig

Nedan kan du skicka Intresseanmälan om att få boka ett hembesök med en helt kostnadsfri Ljusplanering/förslag, detta görs med fördel på kvällstid så du får bästa upplevelsen. Därefter får du ett kostnadsförslag på In-Lite som inkluderar montering, driftsättning samt utbildning av systemet.

“Certena Care Discount”

Väljer du att beställa det föreslagna In-Lite belysningen och gör detta via oss på Certena, så kommer du att erhålla en särskild rabatt som kommer att framgå på förslag/offert du tidigare fått.

Boka en kostnadsfri ljusplanering hemma hos dig

Vilken dag och tid hade passat dig bäst?

På Certena Care AB värnar vi om din personliga integritet och att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss är viktigt.

Behandling av personuppgifter – GDPR General Data Protection Regulation

På Certena Care AB samlar vi in och lagrar de personuppgifter som du lämnar vilka är begränsat till prenumeration av nyhetsbrev och Intresse för mer information (behandling som sker är insamling, hantering, lagring, överföring och radering). De personuppgifter som behandlas för ändamålet är bolagsnamn, personnamn och e-post. Personuppgifter som behandlas sker med ditt personliga stöd av samtycke.

Med våra utskick I form av Nyhetsbrev eller utskick för begärd information finns det tydliga länkar att enkelt tacka nej till fortsatta utskick samt att ta bort dina lämnade personuppgifter. Det är då vår skyldighet samt ansvar att radera dina lämnade personuppgifter från vår databas och e-postlista.

Viktigt att veta är att på våra ordinära kontaktformulär som inte är angivna som Nyhetsbrev utan enbart i syfte av att komma i kontakt med oss, så samlas INTE dina lämnade uppgifter för automatiska utskick av något slag.