Kontakta oss eller boka ett möte direkt

Vi rekommenderar att du använder vår BOKA DIREKT funktion då du själv kan välja dag, tid samt om du vill uppringd eller få ett besök av oss. Vill du hellre ha första information via e-post så fyller du i nedan kontaktformulär och anger vad du är intresserade av.

Självklart kan du alltid ringa till oss på 0431-311 910.

BOKA DIREKT

Välj datum och tid i bokningskalendern nedan och ange om du vill bli uppringd eller boka ett besök hos dig.

Kontakta oss via kontaktformulär

Fyll i nedan formulär och ange vad du är intresserad av och hur vi kommer i kontakt med dig, vi kommer att personligt svara inom 24 timmar.

Vilken dag och tid hade passat dig bäst?

Policy GDPR

På Certena Care AB värnar vi om din personliga integritet och att du känner dig trygg när du lämnar dina personuppgifter till oss är viktigt.

Behandling av personuppgifter – GDPR General Data Protection Regulation

På Certena Care AB samlar vi in och lagrar de personuppgifter som du lämnar vilka är begränsat till prenumeration av nyhetsbrev och Intresse för mer information (behandling som sker är insamling, hantering, lagring, överföring och radering). De personuppgifter som behandlas för ändamålet är bolagsnamn, personnamn och e-post. Personuppgifter som behandlas sker med ditt personliga stöd av samtycke.

Med våra utskick I form av Nyhetsbrev eller utskick för begärd information finns det tydliga länkar att enkelt tacka nej till fortsatta utskick samt att ta bort dina lämnade personuppgifter. Det är då vår skyldighet samt ansvar att radera dina lämnade personuppgifter från vår databas och e-postlista.

Viktigt att veta är att på våra ordinära kontaktformulär som inte är angivna som Nyhetsbrev utan enbart i syfte av att komma i kontakt med oss, så samlas INTE dina lämnade uppgifter för automatiska utskick av något slag.