SOLSKYDDSFILM SPARAR ENERGI...

Det är fyra gånger dyrare att kyla luft än att värma den. Med en modern solskyddsfilm kan den direktstrålande värmen reduceras med upp till 85%. Värmen/kyla balanseras effektivt vilket medför minskade kostnader för uppvärmning och minskat behov av luftkonditionering.

Solskyddsfilmen reducerar också störande reflexer i datorskärmar från exempelvis sol, snö, vatten eller närliggande byggnader. Solskyddsfilmerna blockerar även upp till 99% av solens skadliga UV-strålar vilket ger ett oslagbart skydd för dyrbara möbler, mattor, tavlor etc.

...och minskar risken för splitterskador

Stora fönsterpartier är alltid en säkerhetsrisk. Genom laminering av glaset minskar risken för personskador från glaskross och splitter. Vid ett eventuellt glaskross underlättas saneringen avsevärt då det splittret hänger kvar i filmen. Med en tonad solskyddsfilm kan kommersiella fastigheter och privatbostäder ges ett nytt och modernt utseende som förhöjer byggnadens värde.

MATTE 2 MIL

Kontor - Skyltfönster - Offentlig miljö - Privatbostad - Kulturfastighet

SafeCoats frostade används främst som insynsskydd, men blockerar även den direkta solinstrålningen. Ett utmärkt val för lokaler med behov av ljusinsläpp i kombination med effektivt insynsskydd. Invändigt montage.COLD STEEL

Kontor - Skyltfönster - Offentlig miljö - Privatbostad - Kulturfastighet

Den USA-patenterad högpresterande Cold Steel-serien omfattar neutralt ljusgrå filmer med liten reflektion, som är lämpar sig väl för datamiljö. Cold Steel-programmet ger optimerad spegeleffekt med minsta möjliga färgtoning. Resultatet blir maximal solreflektion i kombination med minimal reflektion av synligt ljus. Cold Steel finns med 20, 35, 50 och 70% ljusgenomsläpp, där Cold Steel 50 och Cold Steel 70 är de ljusaste filmerna. Invändigt montage.

SOLARZONE SILVER XTRA

Kontor - Skyltfönster - Offentlig miljö

SafeCoats reflekterande film i Solar Silver-serien levererar höga värden för solskydd, ett starkt visuellt intryck, effektiv värmeavvisning och snabb återbetalning. Filmerna levererar den mest kostnadseffektiva och energisparande lösningen för uppgradering av avancerade kommersiella byggnadskomplex. Serien omfattar Solar Silver 20, Solar Silver 35 och Solar Silver 50. Utvändigt montage.

SOLARZONE TITAN XTRA

Kontor - Skyltfönster - Offentlig miljö - Privatbostad - Kulturfastighet

SafeCoats reflekterande utvändiga filmer i Titan-serien är en av de mest energieffektiva lösningarna för låg inomhustemperaturen sommartid och maximerad energibesparing. Filmerna är extra energieffektiva i kombination med 2- eller 3-glas isoler samt Low-E-glas. Ett utmärkt val för fastigheter där invändig installation är problematisk eller otillåten. Utvändigt montage.

Montage

SafeCoat säljs endast med installation, då en oriktigt monterad glasförstärkning kan göra mer skada än nytta. Olika typer av glas, karmsystem och infästningar kräver olika typer av installation och eventuellt en karmförstärkning. SafeCoat-laminaten finns i flera olika tjocklekar från 0,07 mm till 0,36 mm. De varierande dimensionerna gör att rätt typ av laminat kan väljas för i stort sett alla typer av glas och infästningar. De kraftigare laminaten kräver försegling med speciellt framtagen toppförstärkning som låser lamineringen vid karmen.

Boka kostnadsfri säkerhetsrådgivning

Vi erbjuder en helt kostnadsfri och förutsättningslös rådgivning med en dokumenterad riskanalys. Vi kan även göra rådgivningen med hjälp av fasad och miljöritningar.

Spela upp videon så tar du del av Hammerglass test...

BOKA NU!
Spela videoklipp